Η επιχείρηση

Η εταιρεία Γαβριηλίδου Π. & Β. ο.ε. δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής πλαστικών ειδών από το 1981 με κύρια προϊόντα τα δομικά πλαστικά όπως: Πλαστικά ρολά από PVC, πλαστικές οροφές, πλαστικά προφίλ για κουτιά ρολών, περβάζια δαπέδου, γαλονάκι για ανοιγόμενα ή συρόμενα παντζούρια, περσίδες και αντιηλιακά στορ, σιδηρόδρομοι για κουρτίνες Γερμανικού τύπου, τακάκια για τζάμια, διάφορα προφίλ ντυμένα με φόιλ σε διάφορα χρώματα.

Μήνυμα του προέδρου & ιδρυτή της εταιρίας

Γαβριηλiδου π. & Β. ο.ε.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1981 από τον πρόεδρο της εταιρίας Νικόλαο Γαβριηλίδη.

Υστερα από αλλεπάλληλες μικρές και μεγάλες επενδύσεις με ιδιωτικά πάντα κεφάλαια, με γνώμονα την άριστη λειτουργικότητα αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών από την παραγωγική διαδικασία.

Παρακολουθώντας πάντοτε τις οικονομικές εξελίξεις τόσο στον κλάδο του PVC αλλά και παράλληλα την εγχώρια και όχι μόνο αγορά προχωρούσε η επιχείρηση ένα βήμα μπροστά. Έτσι λοιπόν, παρόλο την οικονομική αστάθεια των τελευταίων ετών, σήμερα τα πλαστικά Ν. Γαβριηλίδη πρωτοπορούν στην αγορά με άριστα προϊόντα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους τους συνεργάτες μου που συνέβαλλαν σε αυτές τις προσπάθειες. 

Νίκος Γαβριηλίδης – Πρόεδρος ετ. Γαβριηλίδου Π. & Β. Ο.Ε.